GOSTILNA PRIVOŠNIK

HRAM TRADICIONALNE SLOVENSKE KUHINJE

Gostilna Privošnik je stara furmanska gostilna z več kot 140 letno tradicijo, ki je močno vplivala na ponudbo gostilne in kljub temu, da se je že v skoraj 150. letih dodobra spremenila, še vedno obujamo okusne recepte iz časov, ko je gostilna svoje jedi pripravljala furmanom na poti po stari rimski cesti. Našo ponudbo ohranjamo na tradicionalni ravni, ki je zrasla iz okolja prelepe zelene Savinjske doline. Trdimo lahko, da smo tej tradiciji predani in, da z entuzijazmom nadaljujemo delo naših prednikov. Tukaj strežeta že četrta in peta generacija Francijev Privošnik.

Privošnikove okusne in domače kulinarične dobrote izpopolnjuje prav posebna priprava točenega piva. Naravno hlajenemu pivu, ki se hladi v domači hladilnici ohlajeni na sedmih stopinjah celzija, je po dveh do treh dneh dodana minimalna količina CO2. Takšna priprava točenega piva je redkost in naša pipa piva je ena izmed edinih v Sloveniji.

Sezonska kulinarika, vrtna zelenjava, domače koline, hišni savinjski želodec, sočen ocvrt piščanec ter seveda Privošnikovi okusi domačnosti v vseh jedeh nas uvrščajo med vrhunske gostilne in že vrsto let našim gostom prinašajo zadovoljstvo. Želimo vam, da bi se pri nas počutili domače ter uživali v okusni kulinariki savinjske doline.

REZERVACIJE

naročila sprejemamo na telefonski številki (03) 700 18 03 ALI FRANCI.PRIVOSNIK@GMAIL.COM.

Želimo vam vse dobro & se veselimo vsakega vašega naročila!

KURJI BRITUF OD SEDAJ NA VOLJO TUDI ZA DOMOV

V KURJI BRITUF “Za domov”

vam lahko zapakiramo

piške, krače ali

perutničke.

HIŠNO PIVO FRANCI, LAGER 5% alk.

Franci bo všeč tradicionalnim in modernim pivcem, saj je svež, lahkoten, a še vedno prijetno hmeljen.

LOKALNO

DOMAČE

SESTAVINE

TRADICIJA

OD LETA
1874

DOMAČE

SLOVENSKA KUHINJA

AMBIENT

POČUTITE SE KOT DOMA